torstai 29. joulukuuta 2016

Pettymykset

Tässä vähän näitä vuoden lukukokemuksia huonommasta päästä. Kaikki huonot kirjat eivät tähän listaan pääse, vaan sellaiset jolta jopa odontin jotakin. Tässä siis muutama jonka lukeminen ei ollutkaan niin mieluisaa kuin olisin tahtonut.

--

Kapinallinen // Veronica Roth

Outolintu-sarjan toinen osa, jonka luonnollisesti halusin lukea ensimmäisen osan jälkeen. Ostimpa tämän jopa kirjakaupan pokkaritarjouksesta ihan itselleni, mutta tämä kirjasarja kyllä levisi ihan käsiin. Eipä ole riittänyt enenpää mielenkiintoa tälle sarjalle.

Syy lukea: Jos nyt haluat tietää mitä Outolinnun jälkeen tapahtui.


Aristotle and Dante Discover the Secrets of the Universe // Benjamin Alire Sáenz

Tämä on niitä kirjoja, jonka tunnistaa hyväksi kirjaksi, mutta josta vain ei omista syistään pidä. Itselleni kaikki vähänkin filosofisen ei oikein pure, ja tässä oli sellaisia ulottuvuuksia. Mutta paljon hyvääkin, valitettavasti ei tarpeeksi.

Syy lukea: Kaunis tarina kahdesta meksikolaisesta pojasta.


I'll Give You the Sun // Jandy Nelson

En tuntunut saavan tästä minkäänlaista otetta. Tuntui että kaikkea lähestyttiin hieman väärällä tavalla, ja kerrontaratkaisut toisinaan ärsyttivät minua samoin naispäähenkilö Jude. Ehkä toisenlaisessa elämäntilanteessa olisi toiminutkin, mutta nyt kirja lähinnä koetteli hermojani.

Syy lukea: Kirja käsittelee monenlaisia ihmissuhteita.


The Screaming Staircase // Jonathan Stroud

Lähes alusta saakka kirjan lukeminen oli pakkopullaa. Minähän en mitään kesken jätä. Ehkä juoni kirjassa saattoi olla hyvä, en oikein muista koska en siihenkään malttanut keskittyä, mutta kaikki ainakin sen ympäriltä maistui pahvilta.

Syy lukea: Kummituksia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti