maanantai 3. heinäkuuta 2017

Kesäkuun kooste 2017

Nämä tällaiset kuukauden koostepostaukset eivät ole mitään harvinaisuuksia kirjablogimaailmassa, mutta itse en ole niitä vielä tähän blogiin väsännyt. Edelliseen kirjablogiini kyllä tykkäsin näitä kirjoittaa, mutta ajattelin tämän viimeisimmän virityksen kanssa jättäväni ne väliin kun en kokenut niiden tarjoavan mitään uutta. Mutta nyt haluan alkaa kirjoittaa koostepostauksia, ihan vain koska taaksepäin on hauska katsoa.

Ennen kesäkuuta oli viettänyt koko alkuvuoden pahaa lukujumia, joka oli monen tekijän summa, mutta kesäkuun aikana tuo kaikkosia ja luin pitkästä aikaa oikein urakalla ja nautinnolla. Tästä saan kiittää Cassandra Claren hurmaavaa teosta Lord of Shadows, jonka vei menneessän ja toi takaisin innon myös muihin kirjoihin.

Luin kesäkuussa kahdeksan kirjaa, jotka kaikki englanniksi ja kaikki omistamiani. Seitsemän niistä oli osa jotakin sarjaa, kuusi edusti young adult -genreä. 

Yhteensä 3150 sivua.

Tässä kirjat paremmuusjärjestyksessä, parhaimmasta huonoinpaan. Arvosanat eivät välttämättä mene yksiin tämän listan kanssa.


  1. Lord of Shadows (Cassandra Clare)
  2. Vicious (V. E. Schwab)
  3. The Winner's Curse (Marie Rutkoski)
  4. Siege and Storm (Leigh Bardugo)
  5. To All the Boys I've Loved Before (Jenny Han)
  6. The Dark Prophecy (Rick Riordan)
  7. We Are the Ants (Shaun David Hutchinson)
  8. Falling Kingdoms (Morgan Rhodes)

Mielenkiintoinen kuukausi takana! Mukana suosikkisarjoja (Lord of Shadows, The Dark Prophecy), yllättäjiä (Siege and Storm, To All the Boys I've Loved Before), uusia ihastuksia (Vicious) ja pettymyksiä (Falling Kingdoms).

Heinäkuu ei ole alkanut aivan yhtä mahtavissa merkeissä, sillä V. E. Schwabin A Darker Shade of Magicin lukeminen on sujunut tahmeasti. Siitä lisää sitten aikanaan. Toivon, että lauantain lukumaraton tuo boostia tilanteeseen. Lukemisesta ei ainakaan ole puute, kirjoja on kertynyt pinoittain odottamaan. Nyt on ollut ostokausi, sitä ennen en ollut ostanut puoleen vuoteen kirjan kirjaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti