keskiviikko 9. syyskuuta 2015

Loppuvuosi rereadia?

Hei

Enpäs ole vieläkään saanut luettua mitään loppuun, tosin 'A Storm of Swords', osa 1 lähentelee loppua. Sitten vielä osa 2 ja voin kirjoittaa postauksen.

Eilen oli sähköpostiin tullut ilmoistus, että paketti noudettavissa joten hyppäsin heti pyörän selkään ja kävin nappaamassa postista mukaani CDONin kirkkaanvihreän paketin. Paketin sisältä löytyi 'The World of Ice and Fire', eräänlainen historiikki George R. R. Martinin 'A Song of Ice and Fire' -sarjan maailmasta. Olen ensimmäisiä sivuja tässä lueskellut ja ajattelin lukea opusta muiden kirjojen rinnalla. Suurin osa kirjan sisällöstä on joiltain osin tuttua, mutta en malttanut odottaa kuukauden päästä ilmestyvää kirjaa 'A Knight of the Seven Kingdoms' joka tapahtuu samassa maailmassa, joten tilasin tämän tähän väliin.

The World of Ice and Fire

Olen muuten tässä miettinyt lähteväni uusintakierroksele useamman sarjan suhteen. 'A Song of Ice and Fire' ehkä etunenässä. 'A Game of Thrones' ja 'A Clash of Kings' onkin jo kahteen kertaan luettu, tosin ensimmäisellä kerralla ei kummastakaan päähän jäänyt juuri mitään sillä kiinnostus ei ollut tarpeeksi korkea. Nyt minulla on kuitenkin sarjasta kunnon obsessio. Jossakin lähtitulevaisuudessa on myös 'A Feast for Crows' ja 'A Dance with Dragons' luettava uudelleen.

Tänään tajusin myös haluavani lukea 'Harry Potter'- sarjan taas kerran. Myös  'Percy Jackson' ja sen jatkosarja 'Olympoksen sankarit' houkuttavat. 'Runotyttö' kirjat tuli luettua ties kuinka monetta kertaa uudelleen jo alkuvuodesta. Miksen lukisi myös 'Nälkepelin'. Hyllystäni löytyy myös 'Sinuhe egyptiläinen' jonka haluaisin lukea toisen kerran. Toisaalta on vielä paljon kirjoja, joita en vielä ole lukenut ja jotka odottavat kirjastossa. Ehkä luenkin sitten kahta kirjaa rinnakkain, toista luettua ja toista lukematonta... Katsotaan nyt mihin riittää kiinnostusta, kunhan ensin saan oman hyllyn lukemattomat luettua.

Jamie

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti