lauantai 6. helmikuuta 2016

Kirjahylly

Hello, eksyin tänään kirjakauppaan. Itse asiassa minun piti käydä ostamassa akryylivärejä ja siveltimiä, mutta ostinkin sitten kirjoja. No, ei huono ostos sinänsä. En olisi varmaan ostanut mitään, jollei kirjakaupassa olisi ollut kolme pokkaria, 15 euroa -tarjousta, ja sitten tuli vielä puolisuunniteltu heräteostos.

Kotona järjestelin sitten uudet kirjat kirjahyllyyn ja ajattelin laittaa tänne hieman kuvia tuosta hyllystä. Pahoittelen etukäteen kuvien huonolaatuisuutta ja vielä huononpaa muokkausta.

Aloitetaan ostetuista kirjoista.


 Nämä kirjat siis lähtivät yhdessä hintaan 15€.

Veronica Roth: Kapinallinen - jatkoa Outolinnusta, muutenkin jo lukulistalla, ja koska pidin ensimmäisestä osasta, niin miksipä ei.

Emmi Itäranta: Teemestarin kirja - todella kiinnostavan oloinen kotimainen parin vuoden takaa. Ollut jo pitkään lukulistalla.

Philippa Gregory: Sininen herttuatar - tämä on sarjan kolmas osa, en ole lukenut edellisiä osia, mutta aion kyllä. Sijoittuu samaan aikaan kuin nyt lukemani Ruusujen sota. Takakannessa luki kuitenkin, että tämän kirjan tapahtumat sijoittuvat ennen edellisiä osia, joten ei kai suuresti haittaa jos luen tämän ensin. Kolmatta kirjaa oli vaikea valita, tämä vaikutti sopivimmalta.

--

 

En saanut kuvia nätisti vierekkäin, voi plääh...

Anyway, ostin loput Cassandra Claren Mortal Instruments -sarjasta. Sain kolme ensimmäistä osaa joululahjaksi. Olen lukenut viisi osaa suomeksi, mutta en muista kahta viimeisintä kovin hyvin. City of Heavenly Fire on lukematta, mutta ajattelin ensin vetää koko sarjasta rereadin. City of Bones on nyt kesken, ehkä noin neljäsosa luettu. Tässä voi mennä jonkin aikaa. Ehkä osa näistä päätyy kevään lomareissulle mukaan?

--

Nyt sitten kirjahyllystä. Hylly on ihan perusvalkoinen ikeahylly, ulottuu lattiasta katonrajaan ja hyllyt on ihan valtavat, mutta kirjoja mahtuu silti riviin aika vähän. Minulla ei ollut kunnon kirjahyllyä moneen vuoteen. Oli pieni musta hylly, joka on nyt CD-hylly, joka oli täynnä lähinnä lastenkirjoja. Pidin muita kirjoja (eli siis Harry Potter- ja Percy Jackson -sarjoja) lipastoni päällä. Sain tämän hyllyn vasta vuonna 2014. 2/5 on DVD:itä ja loput varattu kirjoille. Let's have a look.


Ensimmäinen hylly, TV-sarjoja, muuta elokuva ja musiikkisälää. Ja pehmoleluja. Kirjahyllyssäni on paljon muutakin sälää. Nalle on tuttu lapsuudesta ja mustekalan ostin Särkänniemestä viime kesänä. Kyllä, käytin siihen 9 euroa. Kyllä, olen 19-vuotias.


Seuraavassa on myös DVD:itä. Elokuvia ja muutama sarja. Ja lisää pehmoleluja. Nuo otukset elokuvien päällä ovat joululahja kaverilta. Nalle on lelu lapsuudesta, ja mollamaija vanha unilelu, joka on todella hauras. Mollamaijan kädessä on leopardisormus. Ja tuossa keskellä on kaksi Star Wars -legoa. Yay. Moving on.


Tänne ovat päätyneet Mortal Instruments -sarja, A Song of Ice and Fire, Anna Karenina, Vieras sekä Kapinallinen. Kirjojen päällä on vanhoja Tenavat-sarjakuvapokkareita, ja toisessa reunassa muistikirja. Pupu on vanhin lelu mitä minulla on. Se on melkein puhkikulunut. Vierässä on pöllöavaimenperä, jota en ole vielä raaskinut käyttää, ja toisessa reunassa enkelitaulu joka oli ennen huoneen remonttia seinällä, sekä keijukoriste. Keijut ovat minulle tärkeitä, sillä olen jo vuosien ajan kirjoittanut omaan fantasiatarinaa niistä.


Lisää kirjoja. Täällä on lisää George R. R. Martinia, Rick Riordanin teokset ja hieman muuta sekalaista. Lainakirjoja pidän tuossa hyllyn reunalla.


Pohjahylly. Harry Potterit ovat päätyneet tänne, samoin elämkerrat ja muuta ylimääräistä. 

Täältä voit katsoa aakkostetun listan kirjoista. Kuvista näkee aika heikosti, ja osa on kaikenlaisen sälän peitossa. Laskin 61 kirjaa, 24 englanniksi, 37 suomeksi. Hyvinkin mahdollista, että tein laskuvirheen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti